Wie

             Kabouter Hans

    

Home
Wie was K. Hans
Wat deed K. Hans
Agenda
Fotogalerij
Winkel
Andere kabouters
Gastenboek
 
 

 

 

 

 

Wie was nou eigenlijk Kabouter Hans ?

 

In het dagelijks leven werkte "Kabouter Hans" al meer dan een kwart eeuw op de algemene begraafplaats om de kost te verdienen, om zijn gedachten te verzetten na zijn dagelijkse werk, was Hans kabouter geworden, hij maakte er van oude boomstronken die hij in het bos vond paddestoelen die hij vrolijk kleurde.

Ze zijn niet alleen op de algemene begraafplaats te vinden, maar soms ook op andere plekken in de stad. Om Hans zijn Kabouterhuisje stonden een aantal van die paddestoelen waar de kinderen zich mee konden vermaken, een vuurtje erbij en Kabouter Hans bakte heerlijk zijn eigen brood samen met de kinderen.

Ieder zo zijn eigen ontspanning, het lijkt mij heerlijk een Kabouter te zijn want Hans straalt een en al geluk uit in zijn rol als ” Kabouter Hans”

Door deze actie werd Kabouter Hans bekend werd in Amersfoort. Sindsdien is hij een geliefd persoon bij de echte Amersfoorters.

 

[ Terug ]

 

Who was gnome Hans?

In daily life gnome Hans worked at a cemetry, which he has done for more than 33 years.

To brighten up his life after his daily work, Hans became a gnome.

He made toad-stools from old tree trunks and painted them a bright colour.

These toad-stools can be found throughout Holland, as well as gnome Hans, who traveled through the country with his colourfull gnome house on wheels, to amuse the children by baking bread rolls, painting small toad-stools, drawing pictures, and lots more, together with the children.

 

 

  Sponsored by Decopakhuis.nl

 
Top of page