Gastenboek

             Kabouter Hans 

    

 
Home
Wie was K. Hans
Wat deed K. Hans
Agenda
Fotogalerij
Winkel
Andere kabouters
Gastenboek
 
 

 

 

 

 

Gastenboek van Kabouter Hans :

Klik hier om ook een bericht achter te laten.

Heeft u nog unieke foto's van Hans ? Stuur ze dan naar mij.

Gr Ronald, hulpkabouter.

 

12 september 2011

Lieve schat, ik mis je nog elke dag, je zal voor altijd een bijzondere plek hebben in mijn hart, je was een heel speciaal, lief,warm, zorgzaam, bijzonder mens. Ik hou zo veel van je. Marion

 

10 september 2010

5 jaar heb ik gewerkt met Hans, met veel plezier.
hij laat het zo makkelijk merken dat je een kameraad hebt.
een echte kameraad!
30 september voor mij is dat m,n verjaardag, tegenwoordig met vrolijke herinneringen.
je ben nu vast ergens , waar je op je plek ben.

 

23 augustus 2010

Lieve kabouter Hans, 

Wat zullen we je missen!! Stan zei: “Nu ben ik mijn vriend kwijt!” Bedankt voor al die gezellige jaren in het bos. Rust zacht in de kabouterhemel. We zullen je nooit vergeten!

Liefs John, Jolanda, Stan en Huub

--------------------------------------------------------------------------------

2 oktober 2009

 

Lieve Hans,
 
Wat gaan we je missen.
Wij kenden elkaar al zolang.
De powerliftwedstrijden.
Het strand Scheveningen.
De motorweekenden.
En ja de laatste jaren je verjaardag in het bos.
Wat zullen we je missen.
Je knuffels.
Je aanstekelijke lach.
Jouw goedheid.
Je zijn.
 
Liefs Jack en Katinka

 

Afgelopen september is mijn moeder samen met m'n zoontje Kay van 4 naar de verjaardag van kabouter Hans gegaan. Wat heeft hij genoten!!! De mooie paddestoelen staan hier nog te stralen in huis en we zijn blij dat we die als aandenken mogen hebben aan een hele bijzondere man!
Petra van Kolfschoten-Duits

 

Wat een schok . Een bijzonder mens is ons ontvallen .
Ben er gewoon stil van .
 
Joop smit   Maastricht

 

Nooit meer samen op een festival staan....
X Madelon

1 oktober 2009

Wat een schok, wat een gemis. Hoewel we elkaar niet heel vaak zagen was het altijd een feestje. Ga je (stevige) knuffels en je heerlijke nonchalansme missen. Heel veel sterkte voor iedereen en in het bijzonder voor je naasten en familie. 

X Jessica Sjardijn, Tim en Daniek.

Dag lieve Hans, vanmorgen kregen wij bericht dat je was overleden. Wat een schok zo onverwacht en nog zo jong, 10 jaar lang kwam je bij ons om mee te doen aan onze Kabouterfeestdagen. Iedereen genoot van je gezelligheid en hartelijkheid, s'avonds zaten we met een pilsje om je vuurtje heen en praten heel wat af. Wat zullen we je missen,maar vooral je moeder waar je zo stapel op was en je nieuwe kaboutervrouwtje die je weer zoveel plezier in het leven gaf. 

Veel liefs van Wim, Cecil, Sanny, Jose en Iris en alle medewerkers van het Kabouterland in Exloo

Vanochtend bereikte ons het trieste nieuws per krant ( AD Drechtsteden ) dat Kabouter Hans is overleden. Net als voor velen ook voor ons een schok.Wij hebben genoten van de twee keer dat hij op onze Zomerdag te gast was. Wat een warme en fijne man met een groot hart. Hij blijft voor altijd in ons hart.Wij wensen jou en de overige naasten van Hans heel veel sterkte en steun toe bij het dragen van dit verlies. Het is een gemis voor heel Nederland, oud en jong!

Nienke Helmink, Programmering & Publiciteit C.C. Cascade

Lieve Kabouter Hans,
De kinderen van Panta Rhei hebben je leren kennen tijdens ons feest. Ze hebben broodjes kunnen bakken en een cadeautje gekregen uit de grote paddenstoel. Na het feest waren er ineens overal kleine en grote paddenstoelen in de tuin te vinden. We zullen je missen. Lieve groet van de kinderen en leiding van Panta Rhei

Hans de kleine GROOTSTE kabouter
rust zacht
 
anouk en ellis

30 september 09

Ook op de Nationale Kabouterdag ontbrak Hans niet. Heel voorzichtig was hij met wat spulletjes naar de Kabouterhut gekomen. Heel enthousiast en tegelijkertijd "ojee, als ik nou maar wat verkoop". En dat deed ie. En alle kinderen waren onder de indruk, er was immers een echte kabouter. Vreemd, een paar dagen terug prees ik je nog de hemel in "kabouter Hans, dat mag niet ontbreken op de kabouterdag in 2010" en dan bereikt mij een paar dagen later dit bericht. Hans rust zacht, het kaboutervolk vergeet je nooit.               

Renť Palland

Voorzitter stichting Nationale Kabouterdag

 

Lieve Hans,  

Huilen moet ik heel erg. Bedankt voor alle liefde die je geeft, aan alle grote mensen en kinderen. Je doet altijd weer leuke dingen, zoals  broodjes bakken. En je ging met alle liefde een leuk plekje opbouwen, je stoeltjes waren fijn om op te zitten. Kussengevechten vond ik ook heel leuk. En alles was rood met witte stippen zoals in de liedjes. Bedankt voor alle liefde die je geeft. Je hebt een heel speciaal plekje in mijn hart. Ik hoop dat je soms nog even bij me komt. Ik heb dat zelf denk ik niet in de gaten. Maar ik denk dat ik dat heel fijn vind.

 Groetjes Jorine 9 jaar

 

De meubeltjes die we pas bij je kochten voor de eerste verjaardag van ons zoontje staan in een kamertje op hem te wachten.....
We hadden hem later zo graag meegenomen naar het bos om soep met je te maken.......Het bericht dat je er niet meer bent raakte ons.
We zullen hem zeker vertellen hoe bijzonder je was!
Eus, Mo en Tijn

Lieve Hans,                                                                                                                                     Wat ben ik blij dat ik jou nog bij Vaarder Hoogt in Soest hebben gezien afgelopen jaar. We dronken samen lekker een paar glŁhwein en jij gaf zoals altijd de kinderen alles voor niets, o.a. broodjes bakken of verven of kleuren, gul ja dat was je zeker. Je wachtte op het geluk. Net als je een nieuwe liefde in je leven treft gebeurt er dit!! Voor mij blijf je een geweldig mens met veel humor en een luisterend oor.

Je paddenstoel staat voor onze deur al jaren en dat zal zo blijven Hans!!!

Heel veel liefs Anita.

 

Nog maar twee weken geleden waren we bij je op bezoek.
Zoals ieder jaarin september!
Dit was altijd een geweldig uitje voor de kids.
Ze konden zichzelf zijn(!!!) en hadden een fijne middag!!
Dank je wel voor al die mooie momenten.
 
De kinderen van groep 1 en 2 van de -koningin Wilhelminaschool-, Amersfoort
(juf)Edith en (juf)Tineke

Dag lieve Hans, 

Jaren heb ik tegenover je gewoond en heb ik je leren kennen als een geweldig aardige vent! Je paddestoel pronkt al jaren in de voortuin in de Aldegondestraat. Lang geleden hebben nog eens een cabrio tocht gemaakt in jou oude Lada. Veel goede herinneringen. Je was er ook altijd voor ons, en met name voor George, in onze moeilijke tijd een lieve vriend! Onze kindjes Mila en Jorri waren bijna altijd van de partij als je in het Randerbroekenbos stond. We zullen je ontzettend missen. We hebben vandaag afscheid genomen en Mila en Jorri zeiden: dag lieve Hans, we zullen altijd aan je denken als ik een paddestoel zie en je erg missen in het bos. Rust zacht lieve kabouter Hans, bijzonder fijn je te hebben mogen kennen!

Liefs Dagmar Bunnik,

Mila en Jorri Wessels

 

Dag Kabouter Hans,

Vanmiddag voor de laatste keer met jou op het plekje in het Randebroekerbos.  Al  jaren ’s ochtends vroeg koffie met je drinkend in gezelschap van mijn stippels. Ik zal je missen als een lieve, wijze en luisterende kabouter in een voor mij heel  moeilijke verleden. Genietend in de ochtendzon en ons  warmend aan de eerste houtblokken in je korf. Stilte om ons heen met aankomende of vertrekkende gasten, met een weidse zwaai naar degenen, die zich naar school of werk repten. Het was iedere keer een geweldig feest, in al de jaren een kers  op de taart van het leven. De bewoners van de woongroep in Doorn  zullen we het voorzichtig vertellen. Ook daar  bleef je in de harten van de mensen, zoals wij je  nooit kunnen en zullen vergeten. Vooral dank, voor wat je voor ons hebt mogen betekenen. Heb rust in je kabouter hemel  en kijk af en toe nog maar eens glimlachend naar ons van achter je baard.

Maxime, Asterix,

                  Tineke & Fred

Vandaag hoorde ik van het overlijden van kabouter Hans. Wat jammer!! We zullen ‘m missen, zo’n uniek mens! Hij heeft op winterfair de Weistaar gestaan, van de foto hebben we nog kerstkaarten gemaakt.Bij de Citroťnclub in mei heeft hij ook heel veel kinderen blij gemaakt.                                                            Jullie heel veel sterkte met dit grote verlies.

Hartelijke groet,

Joke van Ginkel.

 

Wat een bijzonder verlies, zo’n markant en uniek persoon. Hans zorgde voor een lach bij kleine ťn grote mensen. Dank! 

EMJFB

 

29 september 09

 

Lieve Hans,
 
Dank voor de mooie dagen in het Randerbroekerpark. Ook de avonden waren voor ons bijzonder. Wij hadden je uitgenodigd om een keer te komen kabouteren bij ons in Frankrijk, helaas gaat dat nu niet gebeuren. Je paddestoelen staan hier te pronken, zodat wij je nooit zullen vergeten. Ik zal ze van de winter een opknapbeurt geven, zodat wij nog heel lang mogen terug denken aan een wel heel bijzonder mens die zonder verwachtingen heel veel liefde gaf.
 
Rust zacht lieve Hans
Frank & Marieke
Anne-Roos
Jasmijn
Madelief

 

Dag kabouter Hans,
 
Een beetje vreemd, 'net' hebben we je nog gezien op de School op de Berg, nu ben je er opeens niet meer. Goede reis terug naar kabouterland.
 
Esther, Lizzy, Annabel

 

Veel te jong,
woorden schieten te kort,
rust zacht Giant
          tony v.d. laar

 

Tot ons grote verdriet moeten wij afscheid nemen van kabouter Hans.

Blij dat onze kinderen jou 9 jaar hebben mogen bezoeken in Park Randenbroek.

Verdrietig omdat wij dit nooit meer zullen meemaken

Rust zacht XXXX

John Hilda Sam en Lotte

 

THANKS GABBERT VOOR ALLE GEZELLIG HEID
JE BENT VOOR MIJ NOG STEEDS DE STERKSTE 
AL KUN JE DAT NOU NIET MEER BEWIJZEN
MAAR TOEN WE MEEDEDEN MET DE STERKSTE  MAN VAN AMERSFOORT TOEN WEL
HEB NOG STEEDS BEWONDERING VOOR JE 
WE ZULLEN JE MISSEN  
 
THEO EN JANNIE

Rust zacht lieve kabouter                                                                               Loes

Dag Kaboutertje, Waarom nu toch? Veel te vroeg! Zo’n lief mens met zo’n groot hart. Nooit knuffel meer van je krijgen, nooit meer in die pretoogjes kunnen kijken!! Mijn hart huilt, heel veel verdriet!

Morgen afscheid nemen wordt heel moeilijk!

Dag lieve Hans!  

Je nichtje Alwineke

 

Goede reis, kabouter Hans en bedankt voor alles.                                                           Josja en Jacqueline Hofmeijer

 

Kabouter Hans was een grote vriend. Ook voor de dieren in het bos. Daarom gaat mij dit aan het hart. Sterkte voor allen die dichtbij hem waren.

Claartje

Na een week in het buitenland haalde ik vanmorgen mijn opgeplakte posters op bij het fotolab. Groot was mijn schrik en nÚg groter mijn ongeloof toen de eigenaar vertelde: “Die kabouter, die jij zo mooi op de foto heb gezet, die is overleden….”    Hij heeft het me eerst moeten laten zien op de computer voordat het tot me doordrong… En nÚg steeds kan ik het maar moeilijk geloven.  Ik WIL het ook helemaal niet geloven!   Maar de werkelijkheid is niet anders….

Hans was zo vriendelijk om mee te werken aan mijn grote fotoproject tussen Amersfoort en onze zusterstad Liberec in TsjechiŽ.  Hiervoor fotografeerde ik 25 beroepen in beide steden. Ik mocht hem fotograferen tijdens zijn werk op Rusthof, in zijn prachtige huisje, in zijn werkplaats en natuurlijk bij mij voor de deur, in Randenbroek.   Het zijn stuk voor stuk prachtige foto’s geworden die ik – zeker nu – koester als tijdsdocumenten van een markant en buitengewoon mens.  

Het was een voorrecht om over een zonnige begraafplaats te mogen lopen met Hans terwijl hij mij met bescheiden trots liet zien wat hij in de lange periode dat hij daar werkzaam was, allemaal voor elkaar gekregen had.  Speciaal de fraaie vijverpartij was een oogappel van hem, en niet zonder reden.  Niet alleen op zijn geliefde werkplek heeft hij zijn handtekening achtergelaten, ook in de stad zelf was hij regelmatig op een geweldige manier aanwezig. 

Nog maar een paar weken geleden stond hij zoals elke herfst weer op het grasveld bij mij voor het Witte Huis en hebben we vrijwel elke dag als buren wel even koffie gedronken, of ’s avonds bij zijn vuurkorf zitten kletsen.  Ook op zijn verjaardag mocht ik – en vele anderen – langskomen om te genieten van zijn BBQ-kunsten en de gezelligheid.  Het was een voorrecht en een genoegen om te zien hoe zeer hij genoot van al die dierbare mensen, groot en klein, om zich heen.

Hans was een goed luisteraar maar kon zelf ook heel aardig vertellen.  Niet alleen over zijn werk heeft hij mij veel verteld, maar ook over zijn zieke moeder die precies in de Kabouterweek in het ziekenhuis was opgenomen, over zijn Kaboutermeisje dat er dit keer helaas niet zo vaak bij kon zijn door omstandigheden, over zijn Franse bulldogje van vroeger, over zijn verleden als geweldenaar met een Nederlands record gewichtheffen, over zijn vaardigheden met allerlei soorten kettingzagen….noem maar op.    Als ik wanneer we ’s avonds laat met zijn tweetjes bij de vuurkorf zaten, de zelfgestookte slivovice uit TsjechiŽ tevoorschijn haalde, sprongen de tranen in zijn ogen, want hij dronk het zoals hij leefde: Puur en onverdund.  

Hans, ik heb als buurman en als mens van je genoten en zal je enorm missen….

Tot woensdag.  

Roel de Vringer, Amersfoortse Fotograaf, Huize Randenbroek

 

Dit jaar was ik voor het eerst met mijn kindjes bij jou in het bos. Wat vonden ze het geweldig! Ze hebben genoten van het soep maken, pannenkoeken bakken, kleuren en spelen. We waren van plan nog heel vaak bij je langs te komen. Helaas heeft dat niet zo mogen zijn. Maak waar je nu bent anderen blij, zoals je ons ook blij hebt gemaakt….

Liefs van Kaj, Julia & Petra

Lieve Hans.  

41 jaar geleden hield je mij voor het eerst vast, dat klein mannetje wat net geboren was. Je buurjongetje Jan.

15 jaar later mocht ik bij je trainen in de Aldegondestraat, waar ik met veel plezier aardig wat uren heb doorgebracht. Veel dingen hebben we samen gedaan, Motor rijden, TT-Assen, Scheveningen zelfs samen trainen in je sportschool zat daar bij. Kom Jan even aan het oude ijzer trekken zei je dan, en dan waren we weer een uurtje druk, daarna een bakje koffie en weer naar huis. Ook in de koude wintermaanden op zondag waren we in de sportschool te vinden, niet trainen maar spareribs eten vanaf de houtkachel waarmee je de sportschool opwarmde. Helaas zal ik dit nu allemaal moeten missen.

Met verdriet nemen wij nu afscheid

Jan, Sabina, Tim, Daniek en Nick

 

28 september 09

 

Lieve Hans.
Het waren niet alleen de kinderen die van jou hielden...ook de grote mensen waardeerden dat wat jij deed, degene wie jij was. Onuitwisbare indruk heb jij achter gelaten, fijne herinneringen. In mijn kast een lieveheersbeestjes-notedop. Tastbaar bijna ben jij daarin aanwezig. Het was een schok om te horen vandaag dat jij er niet meer bent. Rust zacht.
G.V. te N.

 

Lieve Hans,

Ik moet zo huilen, eindelijk zo huilen, dank je wel, dank je voor de mooie momenten, dank je voor je inspiratie, dank je voor je leven, dank je voor je luisterend oor. Dank voor je voorbeeld, dank voor je zijn. Ik ben dolgelukkig dat ik en mijn kinderen je hebben gekend. Ik zal je herinnering levend houden en je vreselijk missen, iedereen die het horen wil vertellen over jou, zoals ik dat al jaren doe. Waak over me, als je tijd hebt ???

Lotte

 

Lieve kabouter Hans,
 
Je leven is niet altijd even leuk geweest,
maar voor anderen maakte je het tot een feest.
Wat vreselijk dat je er niet meer bent.
Je was een geweldige kaboutervent.
 
Ik hoop nu dat aan je laatste wens wordt voldaan
En dat je naar je geliefde plek mag gaan.
Lieve Hans bedankt voor al je betrokkenheid,
Met verdriet neem ik nu afscheid.
 
Je buurvrouw Ina

 

Kabouter Hans is niet meer,
wat zal ik jouw missen,
je lieve glimlach en geweldige humor,
je mooie creaties en enorme creativiteit
in de natuur.
rust zacht neef van me.

Ria

Lieve kaboutervrienden,

Ergens in een heel ver bos heeft een prachtig fenomeen “Kabouter Hans” zijn rust gevonden! Ongeloofelijk, maar een waar gebeurd kabouterbestaan leeft in mij voor altijd voort…. en ik hoop in iedereen die deze lieve kabouter een warm hart toedraagt! Lieve Hans,  ik heb je leren kennen op Trekkertrek in Koudekerk aan de Rijn als de leukste en aantrekkelijkste aktiviteit voor de kinderen en volwassenen. In mij heb je de kabouter weer levend gemaakt!               Kabouters bestaan ECHT! Ik hou van jou lieve kabouter Hans!...en ik weet dat je van je laatse dagen in het bos, waar wij voor waren uitgenodigd een waar feest weer van hebt gemaakt! Zo heb jij op jouw manier afscheid genomen…ik respecteer jouw manier, ookal had ik nog zo graag… Hans, ik wens je een goede reis toe! Het ga je goed! Je laat paddestoel-sporen na, die ik KOESTER! Dag Iieve rood met witte stippen kabouter Hans…Voor altijd “keep on touche”! Kee Coster 

Lieve Hans,

Wat zullen we je missen in het park. Al een paar jaar kwam ik 's morgens met Pina koffie bij je drinken als je er weer was. Je verjaardag vieren. Lief en leed delen rond het kampvuur. Ik ben blij dat ik dit jaar nog een stoel bij je gekocht heb. Zo kunnen we elke dag aan je denken. Ik hoop je in een volgend leven weer tegen te komen.

Rust zacht Mirjam, Pina, Glen en Kyle

 

Lieve kabouter Hans,
 
Geschrokken zijn wij dat jij er niet meer bent. Je was een fantastische lieve en rustige man en had altijd tijd voor een luisterend oor of een dikke knuffel. We zullen je missen. 

Je oude overbuurvrouw Tanja en dochtertje Robin

Lieve Hans,
 
Altijd een luisterend oor en een helpende hand
Alle leuke momenten
De gezelligheid in de sportschool
Samen deadliften in je schilderkleren 
Je deed de dingen op je eigen manier
Ik zal je enorm missen!
 
Liefs Janneke

 

Wij kennen Hans nog van onze tijd dat wij op de Bisschopsweg woonden en trainden in zijn sportschool en dat is half jaren 90. Wanneer ik Hans later zag dan zwaaide hij zijn arm bijna uit de kom, zo enthousiast.
De laatste keer dat wij hem zagen was bij eetcafe De Zaak, waar hij genoot van een heerlijke avond. Een man met een bijzonder groot en goed hart is helaas veel te vroeg overleden. Met tranen in mijn ogen schrijf ik dit bericht, gewoonweg onbegrijpelijk.
Heel veel sterkte gewenst voor zijn familie en allen die hem liefhebben.
 
Jos en Carmen Voskuilen

Je opgewekte natuur en hulpvaardigheid hebben ons erg geraakt. Je vanzelfsprekendheid om iets te doen voor een ander en daarmee de wereld een stukje mooier te maken, maakte dat we je in ons hart hebben gesloten. Eerst, in 1999, als Hans, later als Kabouter Hans!

Hier in de tuin staat als tastbare herinnering aan jouw aanwezigheid een van je mooie paddestoelen. Een paar weken geleden nog maar tilde je die voor ons met een grote zwaai in de bolderkar, en zwaaide je ons uit vanaf je plekje in het Park Randenbroek. Hans, dank voor alles. Je was een bijzonder mens!

Hein, Herma, Berend en Jasper

 

Vandaag bereikte ons het trieste bericht, dat Hans is overleden.Afgelopen jaar hebben onze vrijwilligers op de vrijdagavond uren op Hans’ z’n stekkie gezeten, om zijn vuurkorf heen, met een biertje. Sterke verhalen over en weer, napraten over de opbouwweek, voorpraten over de Trekkertrek-zaterdag.Hans was zeer sociaal en vond het heerlijk al die mensen om hem heen. Wij hebben Hans leren kennen als een zeer kindervriendelijke, sociale, altijd opgewerkte en een heerlijke man. Wij zijn blij hem te hebben mogen kennen en zullen hem heel erg missen.  

Wij wensen zijn partner, familie, vrienden en kennissen veel sterke toe.  

Bestuur en medewerkers St. Trekkertrek Koudekerk aan den Rijn

 

Hi Hans,

Donderdag avond 24 Sept. 09, Ik kwam binnen en zag je aan de bar zitten en kon je lippen lezen… Daar is/komt papa jan binnen…. eerst nog effe sporten, daarna babbelen met een kopje koffie…. En dan, ongeloof en nog steeds ongeloof. Biertje, sigaartje, en pel pinda’s een van jouw favorieten… We zullen je missen, waar dan ook….

Jan / Yumiko en kids

 

Lieve Hans
 
Voor de meeste was jij Kabouter Hans
maar voor ons ben en zal je altijd een Giant zijn.
We missen je.
 
Karel en Monique

Hoi kabouter hans

Al die keren dat ik samen met mijn vader bij jou was om een broodje te bakken en een kleurplaat te kleuren en gezellig met je te kletsen het was echt altijd leuk bij jou we zullen je erg missen.

veel liefs Daisy en Rob en Marlies Stoffer

27 september 09

Een lieve man
Van een onbetaalbare waarde.
Een lieve man die altijd lachte.
Een lieve man die ons helaas heeft verlaten.
Wat ons veel verdriet doet.

Iemand die we nooit zullen vergeten.
Iemand die altijd voor je klaar staat.
Iemand waar je alles tegen kan zeggen.
Iemand waar je omgeeft.

Een groot verlies voor ieder die hem kent.
Een groot verlies die niet te verwoorden is.
Een grootverlies die je altijd bij je draagt.
Een grootverlies die je altijd zal missen.
Een groot verlies die altijd bij je zal blijven in je hart.
 
Rust zacht Hans.

Nooit geen bakje en praatje meer bij mijn in de loods                                                              Nooit geen helpend handje van jou.                                                                                           Steeds nog vol ongeloof.                                                                                                              Hans ik ga je missen

John

 

Lieve kabouter Hans,

herfst zal niet meer hetzelfde zijn zonder jou.
Bedankt voor alles.
In ons hart zal je altijd verder leven.
Eva

 

Niet te geloven.... Afgelopen woensdag was je nog bij ons op school...
De dag begon al hilarisch toen we in alle vroegte buurtbewoners moesten wekken diede auto waren vergeten weg te zetten...
De verrassing voor de kinderen was groot toen ze op school kwamen
en we hebben een geweldige dag gehad. Zelf genoot je ook zichtbaar!
Veel fijne herinneringen, we zullen je missen!
 
Dťsirťe
School op de Berg

 

26 september 09

 

In park Randenbroek ligt nog zaagsel...een kale plek waar de vuurkorf stond.....Suiker of stroop?..nee, suiker OF stroop! Ik zal dit missen, het gebrom van je Ford....maar vooral jou.
 
Je was een van de goeden, Hans, leuk je gekend te hebben.
Buurman.

 

Vele jaren ben ik met mijn klas bij Kabouter Hans in het bos gaan kijken.  De kinderen en ik hebben hier altijd heel erg van genoten. Dat het deze keer de laatste keer zou zijn, kon niemand  weten.                                                  We zullen je missen, kabouter Hans!

Juf Anne-Mieke,( prins Willem Alexanderschool )

 

Ik kan het maar niet geloven..........je bent er niet meer.....
Je stevige knuffels krijg ik niet meer. ...
Ook al wilde ik ze niet altijd, ik kreeg ze toch....
Kon ik er nog maar eentje krijgen.....
 
Moniek

 

RUST ZACHT KABOUTER !!!                                                                                 WOENSDAG  ZIE IK JOUW WEER OP JE FAVORIETE PLEK IN HET BOS. HELAAS DE LAATSTE KEER SCHAT.

THERA

Hans,

Bedankt voor jou vriendschap en jou betrokkenheid met ons wandelgroepje. Bedankt voor de gezellige avonden bij open haard in de sportschool.         Bedankt voor alles, we zullen jou enorm missen!

Eddy Blokhuis

25 september 09

Lieve kabouter Hans,

zonder afscheid ben je vertrokken, geen tijd meer om dag te zeggen. We zullen je erg missen, vergeten zullen we je nooit meer. We hopen dat je het mooi hebt waar je nu heen gaat.

Ronald, Ariadne, Eleftheria en Anastasia

*******************************************************************************************************************

24 september 09

Beste kabouter Hans,

Laatst zijn we bij je op bezoek geweest in het park. Je vond dat we hele lieve kinderen waren, dat zijn we ook hoor!! (vind de juf). Hier een aantal foto's, we staan ook op de website van onze school. Binnenkort komt de juf een keertje in je winkeltje, want ze vind die kleine paddestoeltjes zo leuk voor ons. 

Groetjes van alle kleuters uit groep 1/2 A van de Prins Willem Alexanderschool.

 

26 mei 2009

Hoi kabouter Hans,
Wij zijn vandaag met de huifkar op schoolreisje geweest op zoek naar kabouter Hans. Wat hebben we met z`n allen enorm van je genoten.
Leuke spelletjes gedaan, broodjes gebakken en een hut gebouwd.
Wij hadden ook allemaal een kaboutermuts op en hele rooie wangetjes.
Volgend jaar hoop ik weer met schoolreisje naar kabouter Hans te gaan!
 
Nou doeg,  groetjes van Senna Vos (4 jaar) uit Putten.
 

22 juni 2008

Beste hans,
Vol verbazing keken luc en tijs naar de vuurkorf en de vele paddestoelen.Glunderen deden ze toen ze een broodje mochten bakken en ook nog eens opeten.Ze genoten van je aandacht en alle leuke activiteiten er om heen. Vol trots hebben ze sŠvonds het hele verhaal aan papa verteld.
ga zo door en tot de volgende keer
groetjes anja.

 

12 december 2007

De foto is gemaakt op de kerstmarkt van het Vaarderhoogt (zie fotogalerij) in Soest, waar kabouter Hans zijn naam op zijn jas heeft laten borduren door Marilo Embroidery. Hij heeft een trui laten borduren voor zijn kabouter vrouwtje Troela....... en voor zijn tweede kaboutervrouwtje Iekie. (Hoeveel kaboutervrouwtjes heeft Hans eigenlijk?)
En daarna hij wilde graag een rode handdoek met stippen, en stippen op zijn onderbroek..........
 
Na 4 dagen konden wij geen stippen meer zien en waren we helemaal uitgerookt door zijn vuurkorf :-)
Maar het was heel erg gezellig.      
 
Kabouter Hans : TOT VOLGEND JAAR !!
 
Ilona de Kruijf en Marielle Dorland

 

7 oktober 2007

Hoi Kabouter Hans,

We zijn vandaag bij het Vaarterhoogt geweest en hebben weer een lekker broodje bij je geroosterd. Hopelijk sta je ook weer met de Kerstweken daar, dan kom ik elke keer na school bij je langs.

Groetjes Luc, Sem en Max

19 september 2007 :

Hoi kabouter Hans, Ik kan het een miljoen keer zeggen……wat jij doet is geweldig en daardoor ben jij geweldig!! 

Liefs, Monique (je aanstaande hulpkabouter)

15 september 2007 : groetjes monique en gefeliciteerd he, we komen vanavond nog wel even borrelen.

14 september 2007 : hallo kabouter hans,
van harte met je 151e verjaardag! wat is het weer gezellig in het park.
de popcorn was gister erg lekker en morgen komen we naar de speurtocht!
michiel van bijna 5 jaar vraagt zich af wie er nu de oudste is: opa,
sinterklaas of de kabouter ????

groetjes van annika & michiel mol

9 september 2007 :

Hoi kabouter Hans!
 
Wat een geweldige site heb je, ik heb alle foto's bewonderd van je. Ik hoop dat je een leuke week tegemoet gaat en dat het zonnetje schijnt. Maar goed als de zon niet zal schijnen, dan doe jij dat wel, haha!!
 
groetjes Elly.

6 september 2007 :

Hi kabouter Hans,

Gaat het me dit jaar toch weer niet lukken om langs te komen op je verjaardag!!!
We zijn dan op vakantie naar Zwitserland of ItaliŽ, waar het mooi weer is stranden we.

Ik hoop dat je de komende week ook mooi weer hebt en wens je heel veel plezier.
Leuke website trouwens, ik ben hem al naar alle collega's met kinderen aan het sturen, dus wellicht ga je het nog druk krijgen ook.

Dag lieve kabouter Hans en een dikke kus,

Alwineke

30 augustus 2007 :

 Aan: De Kabouter,

Gaaf Mr. de Kabouter. Een eigen site, wel gefeliciteerd. Erg leuk opgezet en duidelijk voor gebruik voor de kinderen…

En u bent al bijna 151 jaar, alvast gefeliciteerd met uw kabouter varjaardag. Oja, je site is ook al een klein beetje bekent in het verre oosten, Japan

Foto’s volgen nog…. 

Veel succes Yumiko & Jan

19 augustus 2007 :

Hoi Kabouter Hans,
Wat een leuke site heb je. Na al die jaren wil ik je zeggen dat ik nog steeds heel veel plezier heb van je paddestoelen.Ik heb je agenda gelezen en ik kom je binnenkort even opzoeken. Kabouter hans,het lijkt mij leuk om je weer eens te zien.
 
Heel veel liefs en kabouter xxx
jacky, jael en noah

9 augustus 2007 : Hallo Kabouter Hans,

We tikten je naam in op Google en toen kwamen we op je website. Hij ziet er goed uit. Nu kunnen we mooi in de gaten houden wanneer je in Amersfoort en Leusden bent. Onze zoon Stan heeft er alweer zin in! Hij staat zelfs op een foto. Leuk! Ga zo door met je kabouterwerk. De kinderen genieten er van en daardoor ook wij als ouders!
Groetjes John, Jolanda, Stan & Huub uit Leusden

6 augustus 2007 :

Hoi Hans, Alles goed?? Met mijn wel. Leuke site hoor Romy maakt er al reclame voor je, ze heeft een advertentie op de hyves gezet echt leuk en opa rocky staat ook op een foto wel leuk haha.  groetjes Sharona

5 augustus 2007 : We zaten vanavond aan je denken en willen graag weer eens bij je langs komen op je verjaardag.
In september hopen we je graag weer eens te ontmoeten............kunnen
de kids lekkere broodjes bakken en popcorn eten......
Mooi site!

Groetjes Wendy en Guus en de kids.

22 juli 2007 : Hoi Hans ik vind het een geweldige site, hier nog wat foto's, groetjes Cecil van het Kabouterland.

9 juni 2007 : Hoi Kabouter Hans, leuke site en nog veel plezier met je hobby. We komen snel weer bij je kijken. De buren.

3 juni 2007 : Wat leuk dat je nu een eigen site heb, gefeliciteerd. Groeten Ronald en Willem.

 

Hierbij wil ik iedereen bedanken voor de leuke, lieve en grappige berichtjes op mijn site.

Groeten van Kabouter Hans.

 

 

  Sponsored by Decopakhuis.nl

 
Top of page